Carnestoltes 2019

Us fem arribar aquesta informació important per a Carnestoltes:

  • El divendres 1 de març: Rua de l’escola, necessitem la col·laboració de pares i mares per portar els gegants de l’escola durant el trajecte de la rua. Si us plau, els que estigueu disposats, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
  • Durant aquesta setmana: fem recollida de DIARIS I REVISTES! Les podeu deixar dins de la caixa on es feia la recollida d’ampolles d’aigua i tetrabrics. Gràcies! Aprofitar per donar-vos les gràcies a tots aquells infants i famílies que heu participat amb la recollida anterior. Gràcies.
  • Cotxe o 4×4 amb bola. Pel diumenge 3 de març, demanem la col·laboració d’algun pare/mare/familiar, que s’ofereixi en dur el vehicle, per dur la carrossa durant tota la RUA INFANTIL (poseu-vos en contacte amb nosaltres) Gràcies!
  • Coreografia Carnesoltes. Per a totes aquelles famílies que vulguin anar practicant aquests dies a casa, la Raquel ha treballat durant tot el cap de setmana, per facilitar-nos, amb aquests vídeos, la coreografia dels balls, per anar movent l’esquelet el vostre dia a dia! (us els vam fer arribar via whatsApp)

Us volem recordar a totes aquelles famílies que encara no heu vingut a recollir les teles per la disfressa, que les tenim preparades cada dissabte a l’escola. Recordeu-vos també que podeu demanar el cartró, i les betes, aquells/es que encara no les tingueu. Gràcies!

Moltíssimes gràcies a tots per fer-ho possible!