Comencem a preparar Carnesoltes

Esperem que hàgiu passat unes bones festes de Nadal i ara ens toca posar fil a l’agulla. La comissió de festes us convida a participar a la RUA DE CARNESTOLTES que tindrà lloc el diumenge 3 de març a la nostra ciutat!

Aquest any el tema és: FLOWER POWER. Per apuntar-vos a l’elaboració de la disfressa, a l’elaboració de la carrossa i aprendre la coreografia del ball, hem programat uns tallers que es realitzaran els dissabtes de gener i febrer.

Arrenquem aquest dissabte 12 de gener de 17:00h a 20:00h us esperem a l’escola per presentar-vos la disfressa i apuntar-vos! POSAREM UN PETIT BERENAR PELS NENS. 

La disfressa no s’ha de pagar aquest dissabte, es paga quan entreguem el material. Animem a totes les famílies a participar en la rua. És una activitat conjunta amb els nostres fills, on hi ha diversió garantida!

Necessitem la vostra col·laboració

  • Necessitem reciclar ampolles d’aigua i tetrabrics (si us plau NETS)
  • Pel dia de la rua dels nens i nenes del divendres 1 de març i per la rua conjunta del 3/3/2019 necessitaríem un pare/mare/familiar/amic/mestres o company que tingués un cotxe 4×4 amb reductora per arrossegar la carrossa.
  • I també necessitem col·laboració per portar els gegants a la rua dels nens de divendres; agrairíem que us poséssiu en contacte amb la Noemí (secretària de l’ AFA) o amb la comissió de festes.