Comissió de menjador

Membres de la comissió: Yolanda Cerro | Aurora Torrens | Anna Prieto | Cèlia | Berta Torné | Gisela Moya

Aquesta comissió té l’objectiu de fer el seguiment del servei de menjador que s’ofereix als nens i nenes que es queden a dinar a l’escola.

L’empresa que subministra i serveix el dinar des del curs 2017-2018 es diu SERHS, podeu consultar la seva web i accedir a la vostrà àrea privada (per als usuaris habituals de menjador) on es poden avisar  faltes d’assistència, gestionar la domiciliació del pagament, etc. Recordem que aquesta empresa porta el menjar a l’escola en cru i l’àpat és cuinat a la cuina del centre pel seu personal.

Si no sou usuaris fixes del menjador però necessiteu utilitzar-lo esporàdicament, cal comprar un tiquet puntual per cada servei que us calgui que es pot adquirir a les oficines de Serhs a Terrassa o mitjançant els caixers automàtics de Caixabank i BBVA. Les instruccions detallades per comprar el tiquet esporàdic les trobeu en aquest document i el preu per al curs 2019-2020 és de 6,25€. El comprovant s’ha de deixar a la bústia del menjador, al vestíbul de l’escola, com a màxim el mateix dia del servei abans de les 9.30 h.

Els pares i mares que formem la comissió de menjador ens reunim periòdicament per revisar les incidències que succeeixen al menjador, fem el seguiment dels menús, estem en contacte amb els monitors de menjador i la cuina, supervisem la tasca d’animació dels migdies, etc.

Mirem de promoure la proximitat entre el servei i les famílies que en fan ús a través d’alguna reunió específica sobre el servei de menjador escolar amb les famílies i l’empresa SERHS.

Adreceu-vos a nosaltres per a fer qualsevol suggeriment, reclamació o comentari. Podeu fer-ho a través de l’adreça menjador@ampalaroda.cat o mitjançant l’apartat de Contactes del menú principal de la web.

Notícies de la comissió

 • Menús del menjador del mes de setembre

  22 de setembre de 2020

  Menús del menjador del mes de setembre

  Us deixem aquí els menús del menjador d’aquest mes de setembre per a tots aquells infants que es queden a dinar a l’escola.

 • Beques menjador. Última hora

  25 de març de 2020

  Beques menjador. Última hora

  El Department d’Eduació ha lliurat al Consell Comarcal del Vallès Occidental es targetes moneder per les famílies amb ajut de menjador. El Consell les distribueix a 18 ajuntaments.

 • Menús del menjador del mes de març

  8 de març de 2020

  Menús del menjador del mes de març

  Aconseguiu aquí els menús del mes de març per a tots aquells infants que es queden a dinar a l’escola

 • Menús del mes de febrer

  2 de febrer de 2020

  Menús del mes de febrer

  Ja teniu disponibles els menús de febrer per tots els infants que es queden a dinar a l’escola

 • Menús gener 2020

  7 de gener de 2020

  Menús gener 2020

  Ja tenim a punt els menús del mes de gener per a tots aquells infants que es queden a dinar a l’escola. Us els podeu descarregar en format PDF.