Convocatòria de vaga per aquest dijous 21 de febrer

Hi ha convocada una vaga general per aquest dijous, 21 de febrer. Està convocada per la Intersindical CSC i el sindicat USTEC-STEs també en dóna suport. Aquesta jornada de vaga és a per a tot l’àmbit territorial de Catalunya i afecta a tots els treballadors i treballadores assalariats, funcionaris públics, personal estatutari i altre personal administratiu, de tots els sectors productius i de serveis.

La motivació de la convocatòria ve marcada per un plegat de reivindicacions: derogació de la reforma laboral, salari mínim a Catalunya de 1200€ mensuals, recuperació de les lleis socials aturades pel TC, igualtat de gènere als centres de treball, model de funció pública de qualitat...

Aquesta vaga també compta amb el suport de diverses entitats cíviques representatives de la pluralitat del país (ANC i Òmnium) que se sumen a la denúncia de les retallades tant laborals com socials i a la pèrdua de drets civils elementals.

Davant d’aquesta proposta de vaga, cadascun dels mestres i les mestres que formem part del claustre de l’Escola La Roda hem pres la nostra decisió individual. La majoria de mestres farà vaga, per la qual cosa l’escola només garantirà els serveis mínims (1 mestre per cada 6 grups).

També queden garantits els serveis mínims d’acollida matinal i de menjador.

NO s’oferiran les activitats extraescolars.

Direcció Escola La Roda
Terrassa, 19 de febrer de 2019