Junta directiva

La Junta actual de l’AFA va ser constituïda el 28 de novembre de 2019 per votació de les mares i pares de l’escola a l’Assemblea General Ordinària per un període de dos anys. Podeu contactar amb la junta a junta@ampalaroda.cat. La formen les següents persones:

Presidenta: Àngels Rived
Vicepresidenta: Sara Grau
Tresorera: Bet Vicente
Secretària: Ana Prieto
Vocals: Midori Cots, Laura Pañella, Pilar Restoy.

Entre tots fem l’educació dels nostres fills i filles

Com cada curs, s’inicia una nova etapa de la Junta, amb la il·lusió de poder aportar el nostre granet de sorra en tots aquells aspectes que calguin i amb el compromís de continuar la gran tasca duta a terme per les anteriors Juntes, a les que agraïm la seva desinteressada i inestimable feina feta durant tants anys, sense la qual l’escola de ben segur no seria la mateixa.

Igualment, cal donar les gràcies a les mares i pares que com a delegats i delegades de classe o com a membres de les diferents comissions de l’AFA, dediquen part del seu temps lliure a millorar les condicions de l’escola, fent de la seva tasca un valor importantíssim en l’educació dels nostres fills i filles.

Des de la Junta intentem gestionar el millor possible tots els aspectes de l’Associació de Famílies de l’Escola La Roda, seguint de prop els esforços de les Comissions, col·laborant amb la nostra secretària i coordinant les nostres accions amb la direcció de l’Escola, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FaPaC) i la Plataforma d’AFAS/AMPAS de Terrassa (la Pepeta).

Finalment, volem recordar a les mares i pares de La Roda que tota aquesta feina es duu a terme voluntàriament i per a una millor experiència educativa de tots l’alumnat de l’escola, i que TU ets indispensable per a què aquesta feina tingui significat i pugui millorar dia a dia. Els nostres fills i filles són el motiu pel qual val la pena involucrar-se i col·laborar, cadascú en la mesura de les seves possibilitats, en aquesta gran dedicació què és l’educació, el seu futur.