Orientacions tancament de l’escola

Benvolgudes famílies,


Esperem que tots i totes estigueu bé. Des de tot el claustre creiem oportú fer-vos arribar algunes de les informacions que ens ha enviat el Departament d’Educació, referent als deures i activitats alternatives que podem fer durant aquests dies de confinament.

El Departament d’Educació ens ha fet arribar a les escoles un seguit de propostes que es recullen en el document que us adjuntem en aquest correu. Volem posar de manifest que aquestes propostes han de ser totalment voluntàries. També penjarem algunes propostes més específiques al web de l’escola. Cap d’elles són de caràcter curricular i tampoc s’avaluaran. No podem garantir que totes les famílies puguin portar a la pràctica les esmentades propostes, ja sigui perquè no tenen internet o correu… i per tant estaríem vulnerant un dret bàsic i fonamental de l’educació pública: el lliure accés a aquesta i la igualtat d’oportunitats.

Desitjar-vos molta salut i sobretot molta paciència. A totes les famílies que podeu estar a casa, aprofiteu per gaudir de la vostra canalla. A aquelles persones que no podeu perquè heu de continuar treballant prestant serveis bàsics, moltes gràcies pel vostre esforç i dedicació, sense vosaltres de ben segur que no podríem superar aquests dies incerts que ens ha tocat viure.

Una forta abraçada, 

Claustre Escola La Roda

Orientacions sobre activitats per als alumnes a causa del tancament pel coronavirus